let´s go

valborg ska firas vid näset, greeeat!



ha en bra kväll!

/ andrea

slingor

tjabba!
har precis gjort slingor i julias hår, hoppas de blir bra, för mitt eget bästa hehe. imorse hade jag så ont i halsen att jag inte kunde svälja, så jag gick ner till nyponet och de konstaterade att jag har halsfluss. bra att de kommer på det nu efter snart två veckor (y) så nu har jag fått pencilin, och hoppas på att de ska bli greeeat. allt är spikat tills imorgon och det känns wonderfuul. kommer bli en grym kväll! hoppas vädret är på vår sida också! 



/ andrea

here with me

hej allihoppa.
det är redan onsdag, va tiden går fort! igår var några tjejer hos mig och vi kolla på tv och åt pizza, muy nice! efter skolan idag tog vi en trip förbi stan i norrköping och julia fick med sig lite. jag fick med mig halstabletter som bedövar tungan och inte halsen. min hals vägrar fortfarande sluta göra ont, kan knappt svälja. gud så synd det är om mig. ja, det är det faktiskt, för jag kan inte träna på grund av det här, och det suger! jag sov nyss någon timme, och snart ska vi ut och övningsköra, idag tillsammans med min bror också. även fast jag är yngst kommer jag nog ta körkortet först, känns bra, känns bra. senare ikväll är det ju barca - inter, fast den är klockan kvart i elva, tuur att vi har sovmorgon till kvart i tolv imorgon!



/ andrea


wavin

gårdagen slutade precis som jag trodde, framför tvn. vi är lediga idag med, men det finns fortfarande ingenting att göra. får njuta av ledigheten bara, eftersom vi har två nationella prov imorgon, det ser vi inte fram emot. halsen vägrar sluta värka, och jag måste bli frisk så jag kan träna igen, så jag ska bara ligga i sängen och vila idag. som jag gjort de senaste fem dagarna, sounds great!

/ andrea 


bed

åh så skönt att vara ledig idag, det värsta är att det egentligen är skittråkigt. det finns ingenting att göra och det slutar alltid med att man sätter sig och kollar på de där serierna på tvn. men det är skönt. jag har fortfarande ont i halsen, känns som jag aldrig blir bra. skulle vara skönt att gå ut en sväng, ser riktigt fint ut, men nu ska jag krypa ner i sängen en liten stund. det bästa som finns.

/ andrea

 

old school

moa skrev till mig för någon dag sen, och jag började kolla på lite gamla bilder, guud va jag saknar de tiderna!















det där var bara ett urval av alla bilder jag har, och det finns värre haha. får upp ett minne på varenda bild, jag vill ha tallåsklassen tillbaka!
/ andrea

wallander

blev att kolla på wallander igår (nehe), alex vägrade cykla själv till coop och hyra film så jag var tvungen att följa med, i ösregnet. inte konstigt att man blir sjuk... nåja, undra hur många wallander det finns? känns som det kommer nya var och varannan dag? det gillar vi, för de är ju faktiskt bra! vi hyrde två av de nyaste wallanderfilmerna, så alex kommer hit när som helst för att kolla. jag har fortfarande 39 graders feber, så det ser inte ljust ut. tjejerna ska till mikaela ikväll och fira henne för att hon har fyllt år, det hade jag gärna inte missat. men jag vill inte åka dit och smitta dom stackarna. hoppas ni får en ggggreat kväll buddies! nu ska vi kolla på film och äta maaaaassor av godis!

/ andrea

so sick

åkte till skolan som vanligt imorse, vi gjorde eng nationella, men sen orkade vi inte vara kvar så vi tog halv elva tåget hem. på vägen hem börja jag må dåligt, och nu har jag 39 graders feber. usch. hatar att vara sjuk. sov några timmar när jag kom hem, sen låg jag och kolla på tv och åt ben&jerrys. det måste nog vara den godaste  glassen som finns. iallafall, poängen var att jag har kommit fram till att det verkligen inte finns någonting på tv om dagarna, bara massa dåliga deppserier eller humorserier som är skittråkiga. det roliga är att man ändå kollar. vet inte vad jag skulle göra om dagarna om jag var sjuk. och det här är bara första dagen, hur ska detta sluta. missar seriepremiären imorgon också. det får bli lite fredagsmys ikväll, har redan bunkrat upp med popcorn och godis. längesen jag bara var hemma och kolla på film, det ska bli skönt! nej om man skulle vila lite till....

ojojoj, glömde nästan berätta att jag fick sommarjobb idag... påå... kulturskolaan... vad gör man där? lite pengar klirrar iallafall fint i plånkan!

/ andrea


vi ser det snöar, det var väl roligt..............

vädret. riktigt jobbig dag i skolan, men jag och julia klarade oss igenom den, även om det blev lite för mycket dagdrömmande ibland. imorgon har vi bara engelska nationella prat, sen slutar vi vid tolv och är sen lediga måndag, tisdag och fredag. de ni! har fortfarande ont i halsen och mina halsmandlar är uppsvullna som aldrig förr. blir därför ingen träning ikväll, men hockeytittande ska det iallafall bli. djurgården vann igår, som alla redan vet, men ville bara påminna er lite om det. hoppas på att baby kommer hit och kollar med mig, och kanske till och med får smaska på lite tyckasyndommigförjagärsjukgodis. har sett att många slutat äta godis för beachen 10, men det är inget för mig.

just det, vickan fick sommarjobb idag. själv lever jag fortfarande upp till mitt namn. reserven.




bara för att gillar julia. och för att det ser ut sådär ute nu. typ.

grattis mickis



idag blir snyggmikaela hela 17 år. grattiissssss!
(i födelsedagspresent får du ett eget inlägg på min blogg, och det, det är stort!)


   

haha, kan knappt tro att det är vi, så snygga som vi är.

face it

just det, mamma fick en resa till rom i  födelsedagspresent av ola. senare under dagen "du, roma - lazio spelar visst det datumet vi är där, men jag visste inte att de skulle spela just när vi skulle dit" citerat ola,  det sägs att man ska köpa presenter som man själv kan utnyttja sig av..? aja, av mig och anton fick hon en tröja som var för liten, och salvor. påhittiga barn hon har. anton ville köpa surroundljud till tvn.... som sagt. Tur att jag fick pengar när jag fyllde, annars vet man aldrig.

min pojke har även kommit in på ett hockeygymnasium i södertälje, så han ska bo där i tre år... känns lite sådär, man jag är glad för hans skull (y) puss på kinden



sköna låtar

/ andrea

tja

tog mig samman och tog kort på mina senaste inköp, känner mig nästan som en storbloggare......



























pjuuuuu.

sick

kom hem från skolan vid 1 idag, mycket skönt! vakna 3 av att alex kom, och nu ska vi gå och äta kebab tror jag. känner mig lite småsjuk och har lite feber, men mat tackar man aldrig nej till! ser ut att bli en lugn kväll med hockey, djurgårn måste vinna ikväll! usch vilket väder det är, finns inte mycket mer att säga.  kebaben väntar på mig!

/ andrea

birthday

kom hem för en stund sen, vi åkte till linköping där det blev shopping, cloetta och god mat. åkte även till skolan och gick på sista lektionen, duktig som jag är. snart ska jag kolla på volleyboll och senare träna.

lite bilder;




mamma



där vi åt


där vi bodde





aa de va de.

grattis mamma

idag fyller mamma 50 år, och vi ska åka iväg för att fira henne nu, kommer hem imorgon!



lets get it started

sitter hemma hos marija med mina bästa, riktigt mysigt. kom hem från pappa idag, lägger upp bilder sen på vad jag köpte haha, det ska komma upp någon gång. imorgon har jag match, precis som idag. sen hoppas jag på att kunna övningsköra lite. på måndag fyller mamma år så vi ska åka bort tills tisdag, men var vet jag inte. bara att jag slipper skolan. det är det som räknas.
sniiiggaaaa

teeny

idag åkte jag och filippa till skolan klockan elva, riktigt skönt! det känns inte som vi har alls mycket i skolan nu, och inte framöver heller, wooonderful! tränade ikväll, vi har två matcher i helgen, och imorgon åker jag till pappa, så det lär bli lite shopping i örebro även imorgon. sounds great! hörde att våren skulle svika oss imorgon, det gillas inte. blir väl att sätta på sig vinterjackan igen, efter att haft vårjacka i en dag haha.




alex och hans kusin på bilden, sommar skulle ju inte sitta heelt fel va.

ledig

idag vaknade alex upp och var sjuk, men senare under dagen kände han sig bättre så vi åkte till norrköping och shoppade lite, och idag hittade jag faktiskt lite! underbart väder är det också, satt ute i morse och brände mig haha. vi har nyss kollat på johan falk och nu ska vi sova. sovmorgon imorgon, det gillas! lägger upp vad jag köpte idag, imorgon :)

/ andrea

spring

synd att det ska vara så fint väder när skolan har börjat.. aja, fick iallafall njuta av solen på väg hem från skolan och tillsammans med mina bästa! Har precis haft löpträning med laget, behövligt kan jag säga. Nu ska jag ta tag i matten och senare ska nog alex ska komma hit och äta mackor och bullar. låter great.

enjoooy











vår skola som ligger vid strömmen. (ja, jag ska köpa en ny vårjacka imorgon.)

/ andrea

vädret

vi var och kollade på matchen hos julia igår, och det kom även lite killbesök. barcelona. säger inget mer än så. vaknade idag av att solen bländade mig, blev först glad, men kom på att jag ska plugga idag. tur att jag har match idag och får njuta av den lite iallafall. på måndagar kan vi alltid ta 11 tåget till skolan, men imorgon har vi nationella i spanska, igen, så måste ta 7 tåget, känns lite sådär va. spanska är inte min grej. inte söndagar heller. tur att baby kommer hem ikväll så jag får mysa lite med honom. nej, nu ska jag plugga lite matte sen åka ner till samlingen. kanske till och med kan få lite färg under matchen (troligt).

älskar hela jason derulos nya album, men speciell den här den här den här. nej, nu när jag lyssnat på hela albumet, måste ni lyssna på hela!




/ andrea

el classico

vart tog våren vägen? trodde att det skulle vara sol i helgen.. det blir säkert nu lagom till skolan börjar. igår var jag och mamma i nrkp, och jag hittade... naada! så jag ska beställa lite kläder istället. på vägen hem skjutsade mamma mig till näset där det var partaj. bilder kanske kommer senare om vickan orkar skicka.. efter många om och men tog vi en taxi hem och det slutade med att vp, marija och julia sov hos mig. mindre fräscha när vi vaknade upp imorse gick vi och åt och kollade sen på percy jackson, riktigt bra/snygg fim/kille. jag var nyss och övningskörde, jag körde hela vägen från scania och hem, jag vet att ni/vp ser upp till mig. nu ska jag snart obs. cykla till julia med mina vänner för att se när barcelona leker med real i el classico. imorgon är det söndag, vilket betyder att man ska deppa för skolan börjar.. men idag är det lördag!

pussssi

/ andrea




jude law

vi kollade på The holiday igår.

titta. bara titta på han.



jag sitter själv hemma hos alex för han och hans familj har åkt till vänersborg på hockeycup och kommer hem på söndag. känns lite ensamt faktiskt, men jag ska snart gå till mormor och äta, sen till norrköping med mamma. senare ska jag träffa tjejerna, och då vet man aldrig vad som väntar. puusssss!

/ andrea


reserven

Känns som jag är en av de få som inte fått något sommarjobb. reserven. det är jag. och marija. och vickan. vi får sola lite mer, bada lite mer, softa lite mer, njuta av sommarlovet lite mer helt enkelt! har sökt lite annat nu så får väl hoppas på det bästa! lite pengar skulle inte sitta fel. aja, idag bakade jag och alex vaniljbullar, kanelbullar, vaniljmuffins och chokladmuffins. de blev gryyyymt goda, faktiskt! kände att jag var tvungen att tröstbaka (äta) lite. just nu sitter jag hos julia med vp och mikis efter att ha tränat nyss, vi ska kolla på någon film tror jag. imorgon ska jag till norrköping med mamma och shoppa, äntligen!
snyggjag och snyggvp

redo

Det hände ingenting speciellt igårkväll, kom hem från fotbollsträningen vid tio och då var jag för trött för att göra något. imorse vid elva åkte jag och alex till gymet, hurtiga! nu har jag käkat och är redo för kvällen. ser dock inte ut som det händer något speciellt idag heller, men hoppas på att få träffa mina flickor! på lördag ska jag och mamma iväg och shoppa lite, det passar utmärkt!

/andrea



drar ut och träffar lisa och vikis nu, tjaa! :D

ayeah

efter fikat igår gick jag, vp och marija till mig. vi kolla runt lite och senare kom även alex hit. nu ska jag och han dra oss till gymet, vet inte vad som händer ikväll men det visar sig.



loove

/andrea

right now

Vaknade vid halv nio imorse och tittade ut genom fönstret, inte den roligaste synen! men vi spelade matchen ändå och vann. efter matchen cyklade jag till mormor och åt där, tog även en liten nap, de behövdes! snart ska jag till sultans för en kvällsfika. hoppas på att det blir bättre väder under lovet så man kan sitta ute lite iallafall! Hoppas även på att kunna åka och shoppa lite med, det behövs! hade verkligen längtat till att köpa vårkläder och kunna gå runt i bara tröja, och det kunde man.. i två dagar. usch, hatar vårvädret!

lyssna

/andrea



hey soul sister

Har njutit av solen heeela dagen idag, var först ute och gick med lovisa och senare träffade jag tjejerna. underbart! Har dessvärre hört att det ska bli sämre väder i veckan, det gillas inte. Var ute och sprang för ett tag sen, va hurtig jag känner mig. Det verkar inte som att det händer något ikväll, och jag har samling till min match halv tio imorgon så det får bli en lugn kväll. mamma ville att vi skulle kolla på film och äta godis så det lutar åt det hållet. när godis finns med i bilden tackar man ju inte nej. påsklovet har knappt börjat än men det känns som vi har varit lediga i evigheter, det är en hel vecka kvar. perfeeeekt! nu ska jag njuta av lovet.

/andrea




secret

gårdagen var trevlig! på dagen var jag ute och övningskörde, det går frammåt! körde faktiskt på tvåan :):) sen åt jag middag med alex och hans släkt. senare mötte jag upp vp marija och lisa, och kvällen slutade med att jag sov hos alex efter att vi var hos jano. fan va skönt väder det har varit idag, känns som det är sommar. wooonderful! har förätit mig på påskmat idag, tur att det är långt kvar till jul. snart kommer lovisa hit, men nu ska jag ut med vp.



haha, jättegammal bild på mig och lovisa

/ andrea

happy easter

idag har jag varit duktig, jag har städat helamitt rum. och det är inte lite heller. och då menar jag HELA jag har dammat, dammsugit och rensat garderoben. hela två sopsäckar blev det. så nu hoppas jag på lite nya vårkläder så det inte ser allt för tomt ut. Alex var här samtidigt och skulle hjälpa mig, men han sov hälften av tiden. snäll grabb jag har. nu ska jag till gymet och sen ikväll hoppas jag på att vi ska ut. men det återstår att se. som ni kanske såg skrev julia ett litet inlägg igår, gullig tjej det där.

glad påsk föresten allihopa.

/andrea

Julia gästbloggar

Hej hej, Jullan här.
Sitter hemma hos Mikan just nu med alla tjejer samt Alexander. En lugn torsdag, men imorgon blir det förmodligen utgång. Det känns underbart skönt med påsklov, nu är det inte långt kvar till sommarlovet.

Ska kanske fortsätta vara social med mina fina vänner nu, ha en bra kväll!
gladpåsk/ Julia

looovvv

nu är det äääntligen lov! har längtat till det sen sportlovet, och det var ju ett tag sen. men tiden går snabbt! det här lovet ska jag sova och umgås med mina vänner som man inte träffar allt för ofta när det är skola, det gillas! idag är vi hemma hos mikaela, och hennes pojkvän alexander är också med. det är inte ofta killar får vara med och höra på vårat snack, så han ska känna sig hedrad!





tadaa

RSS 2.0