hey hey hey

Kom hem från skolan vid tre idag och fram tills nu har jag och filippa suttit och jobbat med vårat uppdrag, vi är nästan klara nu, 20 sidor blev den, skapligt skönt! Imorgon efter skolan ska vi gå och fira med en kebabtallrik, kommer sitta fiint! imorgon är det påsklov, och sen bara 7 veckor kvar till sommarlov. det här året har gått hur snabbt som helst, kan bero på mina fina vänner och alex :):):) tiden går fort när man har roligt
 


sommaaaaar


sick

Känns som nästan hela katrineholm har magsjuka eller influensa, hoppas verkligen inte att man blir smittad nu till påsklovet, magsjuka är det värsta som finns. usch. flera av mina käraste vänner ligger hemma så det dröjer ännu längre innan jag får träffa dom, så se till att bli friska nu! Jag kom precis hem från träningen, borde hoppa in i duschen snart, borde plugga, borde äta, borde sova. men istället sitter jag här, som alltid. pratar med lisa på msn, hon är också sjuk, så därför får ni några gamla och snygga bilder på oss bara för hon är bäst!


 

<3

true love


Sitter med filippa och skriver på uppdraget, vi blev lite sugna på godis för ett tag sen så vi tvekade inte på att köpa. dessvärre ska vi äta nu, så är inte speciellt hungrig efter allt godis.. saknar mina fina vänner, så därför får ni några jättegamla bilder på några av oss :) gud va små alla ser ut haha, speciellt lilla vikis!










big love!


beat it

kom hem från träningslägret för ett tag sen, det var roligt men jobbigt, lär ju ha skaplig träningsvärk imorgon. det var roligt att träffa folk som man inte umgås annars! jag och alex var nyss och kollade på volleyboll i duveholmshallen med hans pappa, och de vann. jag hatar söndagar, får bara ångest över att det är skola imorgon och att det är 5 dagar tills det är helg igen. tur att vi är lediga på fredag och halva torsdag, det gillas! nu ska jag plugga lite sen vill alex kolla på ballar av stål. imorgon är det måndag och vi har vi nationella i spanska, och man ska skriva en uppsats. haha, lycka till säger jag bara. kan ju knappt skriva på engelska. därför måste vi ta sjutåget imorgon, så de får bli att gå och lägga sig snart. nej, nu ska jag äta kakor och plugga.

/andrea



läger

Musikalen var bra och jag fick med mig alex hem, mysigt! Han har gått till skolan och jag eftersom vi ska åka till träningslägret klockan tolv idag, kändes det smartare att stanna hemma. Jag blir borta ända till söndag, tråkigt att det var just den här helgen när det händer så mycket annat. Men det är snart påsklov, så då får jag ta igen allt och lite till! Det är tråkigt att man inte har musikal på gymnasiet, eller att man inte kan få gå om ett år på tallås med sin gamla klass, det skulle inte sitta fel! nej, nu ska jag packa lite, sen skriva klart engelskan som ska vara inne dag. ha en bra helg people!

/andrea


 

musikal



Har nyss proppat i mig våfflor eftersom det är våffeldagen, man känner sig nästan lite tvungen eftersom våfflan bara har en egen dag om året. Snart ska jag och mina vänner kolla på tallås musikal. Kanske får med mig en grabb hem sen, får vi hoppas på! Bilden är från våran musikal med saknade tjejer! nej, sova lite på det här kanske.

/andrea

fulia

jag och julia sitter i skolan och jobbar med våra uppdrag(?)

 

so sweet, so beautiful

Sitter just nu hemma hos alex, han vet inte att jag är här för han är på hockeyträning, så det blir en överraskning. Köpte även med mig lite godis, så nu kanske det uppskattas att jag kom hit, lite ialla fall, hoppas jag! Har inget bättre för mig än att kolla igenom alla alex gamla bilder, och jag föll för den här. Vilken charmig grabb jag har!




älskar dig, med eller utan ditt underbett! haha


so cold

Jag och filippa kom nyss hem från skolan, vi hade ingen lektion men vi har jobbat med uppdraget hela dagen, så jag förtjänar att gå och fika med tjejerna. Vi ska träffas på c&l klockan 4 så jag måste gå snart. Jag och filippa åt nyss mackor med stekt ägg på, förstår inte hur det kan vara så gott! Vi åt även grönsaker som hade varit i buljong och smör, som vi själva gjorde, inte illa! I helgen ska jag på träningsläger med fotbollen, ska bli skönt att åka bort lite. Imorgon ska jag och mina bästa på tallås musikal, hoppas den är bra! Ikväll tror jag att jag ska träffa alex, eller jag hoppas på det iallafall, så därför får ni en bild på oss från förra vintern när vi kollade på hockey.

/andrea


summer

Slutar sent på tisdagar så kommer inte hem förens 5, jobbigt! Den här veckan och nästa kommer nästan bara bestå av plugg. Vi har två stora inlämningar så det finns inte så mycket annat att göra. Filippa och jag satt och pratade om magsjuka imorse, sen 10 minuter senare får vi reda på att både min mamma och hennes syster har det, usch! Det värsta som finns är att ha det, så hoppas verkligen inte att jag blir smittad. Ska hålla mig inne på  mitt rum. Igår sov älskling här, vi kollade på solsidan och bakade kladdkaka, de satt fint! Nu ska jag ta tag i pluggandet.

/andrea



Lägger in en bild på mina bästa (+marija & vp) bara för att jag vill ha sommar, och dom såklart! Vickan har redigerat bort sin pappa så det är därför det är svart haha.

alex har fixat biljetter till er nu mina snyggisar, vet att ni läser min blogg så jag orkade inte skicka iväg ett sms (;


vepe

Nu har min snygga vän vp fixat min design, gud vilka snälla vänner jag har! Ville först ha svart men sen fick det bli persikofärgat eftersom det är mer somrigt. Och det är ju snart sommar och därför är det bättre att ligga lite före. Har suttit här ett bra tag och väntat på Filippa för vi ska plugga tillsammans och hon kom hit nyss. Jag hann inte med träningen ikväll eftersom vi har en stor uppsats som ska vara inne snart. Imorgon börjar vi 1 för vi tänker inte göra mvg-provet i naturkunskap som är imorgon, det inte är våran starkaste sida vaa. Så det ska bli skönt med ännu en sovmorgon. Dock säger filippa nu att hon tänker komma hit klockan halv 9 imorgon eftersom hon har tid på sjukhuset åtta, så vi får se hur det blir med den sovmorgonen.. Tack för designen vp, titta in hos henne också www.vepe.blogg.se.

                                                            
Bild på mig och filippa från balen.


baby

Vi förlorade matchen, men vi kämpade bra ändå och det snöade och blåste så det var jobbigt att spela. Nu får våren komma snart, tack. Jag och alex kollade nyss på ballar av stål, de va rätt som vann haha. Sen kollade vi på bond en stund men alex va trött så jag fick ge honom lite massage, snäll som jag är. Måste bara berätta att Lisa stannade kvar hos mig när jag åkte till Örebro igår, och när jag kom hem så var mitt rum helt nystädat, och det var inte lite att städa heller, vilken underbar vän jag har!
Den här helgen har varit händelserik och mycket roliga saker har hänt. Hoppas på fler sånna helger framöver!

Det här köpte jag i lördags, och alex var snäll och tog kort på det:



Nej nu ska jag lägga mig i sängen bredvid alex och sova, men vi börjar inte förens 12 imorgon, skapligt skönt!
Godnatt :)

/andrea

match

Vaknade upp med Marija, Lisa och Alex för en stund sen, gårdagen var trevlig men dock spårade det lite. Nu ska jag åka och äta hos mormor och sen är det match i norrköping.

/andrea

we go together

Kom hem från Örebro för ett tag sen, det var riktigt mysigt och jag fick med mig en lampa och en kavaj hem. Vi tog även en trip förbi factory outlet men där hittade jag ingenting. Tycker aldrig att jag hittar någonting där faktiskt. Nu har tjejerna kommit hit och vi ska snart gå ner och hämta pizza, de kommer sitta fint! Hoppas ni får en bra kväll :)

/andrea

you make my dreams








Partypeter styrde upp ännu en kväll, och det blev lyckat som vanligt. Det kom även lite mer folk än väntat och det var mycket trevligt! Nu ska jag åka till Örebro med alex och sen ikväll kommer några tjejer hit och senare ska vi vidare på 18årsfest. Lisa ligger i min säng och nu ska jag lämna henne så får hon fortsätta sova. Bilderna får tala för sig själva :)

/andrea





rainy

Jag och Julia tog ett tidigare tåg till skolan imorse för hon ville titta lite på stan, så då var jag så snäll och följde med. Jag hittade även en tröja och en klänning till mig själv så även jag fick shoppa lite. När vi väl var nere på stan passade vi på att äta, så vi åt på istanbul kebab, det satt fint! Nu har vi precis slutat och det är en timma kvar tills tåget går så vi sitter här i skolan och väntar på det. Lite surt att komma hem klockan fyra på fredagar men det får vi leva med, det är ju trots allt fredag! När jag kommer hem ska jag träna och sen kommer Lisa till mig för att äta innan vi sticker i väg till en vän med mina kära vänner, dit det även kommer lite mer folk. Imorgon ska jag förhoppningsvis till ikea med Alex och senare på kvällen ska vi på födelsedagsparty. Låter som en bra helg. Det regnar här i Norrköping, och då smälter snön, sen blir det vår, och sommar, och p&l, och bara två år kvar till studenten! Kanske lägger in en bild på kläderna jag köpte senare idag så ni får se :). Nej nu ska vi börja gå sakta ner mot tåget. Ha en bra kväll! (Marre, självklart går det bra att du snor mina bilder ;D)

/andrea

love



Sitter hemma hos alex och ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi bara mysa och kanske kolla på någon film. Hittade en gammal bild på alex dator på oss från våran musikal förra året. Nästa vecka är det 94ornas tur, får se om deras kan slå våran, det är svårt att tro men jag ska ge den en chans. Våran var ju grym och jag saknar musikalveckorna. Imorgon är det fredag och jag ska ut med mina bästa, det låter bra! Ha en bra kväll :)

/andrea

.



Jag blir glad om jag får g på no-provet, det är det enda jag har att säga om det. kanske inte skulle ha suttit de där extratimmarna vid datan, kollat på film och tränat igår.. Kollade igenom hm's hemsida då jag aldrig kan bestämma mig vilka bikinisar (?) jag vill ha, men de här två gillar jag skarpt! Nej, nu ska jag äta pannkakor sen dra mig till träningen. Ett besök hos alex blir det även, eftersom han svarade så snällt i inlägget innan. Nej, pannkakorna kallnar.

18:e

Sitter i skolan och försöker få in det sista om naturkunskapen, känns inte särskilt bra faktiskt. Slutar sent idag så det gör inte saken bättre. Senare ska jag träna fotboll, och hoppas sen på att få träffa alex. Så om du läser det här var det en förfrågan. Idag åker halva min familj till fjällen, känns lite sådär att vara kvar hemma. Får se till att det blir bra ändå, och det ska det bli! Nej, naturboken och mattelektionen väntar på mig.

/andrea


something new

Ja, det kanske är dags för mig med, precis som alla andra. Bloggade senast i sjuan och den bloggen har jag lagt bakom mig.. Ja vad ska man säga, kanske bara ska skriva vad jag gör om dagarna så får ni fråga om det är något. Vi säger så! hoppas även på att min vän vickan kan göra en header åt mig som är lika snygg som hon själv. Ja, har väl inte så mycket mer att säga, ska gyma med alexander snart och sen måste jag plugga till no provet som vi har imorgon, no och jag går inte riktigt ihop. Måste bara säga att det finns riktigt snygga kläder i hms nya katalog.
Aja, later!

/andrea

RSS 2.0