sommmmmmmarrrrrrr

idag var vi som sagt lediga. har solat och pluggat hela dagen och har tillomed fått lite färg i pannan.. imorgon är det den SISTA redovisningen i ettan. FAN SÅ SKÖNT! är så trött på skolan nuuuu, bara två år kvar, det går snabbt. jag ska jobba 5 veckor i sommar, känns inte som jag kommer få njuta av sommarlovet nånting, men klarar mig ett bra tag iaf. om jag inte shoppar upp alla pengar första veckan som jag gjorde förra året :):):)
sommarlov nu tack! 

två låtar från esc:

Safura – Drip Drop

Lena – Satellite




pusssssss

duktigflicka




musikva

sitter och lyssnar på denna , denna och denna. kankse ett tiiiiiiiips

hemmasittardag

det blev en träning i ösregn igår, funkar det med. kollade på eurovision song contest, värt! inte var det sverige som gick vidare iallafall. sov till tolv idag, och nu sitter jag och väntar på att filippa ska höra av sig. vi ska skriva klart spanskan. nyss regnade det och nu är det sol, kanske inte är någon idé att gå ut. nej, för riskabelt. ikväll har jag match, så det är vad jag ska göra ikväll. skulle gärna vilja se sats 2 någon kväll, mina vänner ska se den på söndag men då har jag match. gu va matcher jag har.

done

usch. åkte till skolan vid 8 imorse och har suttit HELA dagen och övat, fram tills halv 4 då vi hade redovisningen. äntligen är den gjord. nu har vi bara spanska kvar sen är vi klara med skolan på några månader. huuuuuur skönt? ska alldeles strax iväg på fotbollsträning, och imorgon är jag ledig. ledig. på måndag med. denni! blir alltså långhelg, låter riktigt nice faktiskt!



såg bilder på balen på fb. sköna tider det där :)
/ andrea

so fucking bad

hej mina kära vänner. är återigen ledsen över att jag inte bloggat. har så mycket för mig i mitt liv just nu hehe :):) nu är jag redo för er igen. idag hade vi amacing race i skolan. såhär såg dagen ut: (lånad från julias blogg, är för lat för att skriva en egen)

Station1-  En i klassen skulle stoppa ner huvudet i mjöl för att leta efter en sockerbit.
Station2- Två i klassen skulle stoppa ner huvudet i en stor balja med makaroner och ketchup för att leta efter en ballong. Endast huvudet fick användas.
Station3- Snurra runt en pinne och sen springa ner för en sluttning och sen kasta en boll i en hink.
Station4- Kasta ett ägg fram och tillbaka till varandra (Ägget gick sönder över andrea när jag kastade till henne.)
Station5- Stoppa ner handen i olika påsar för att gissa vad de innehöll. det var bl.a död kräfta och död fisk.
Station6- Springa upp för en brant backe där det låg en presenning uppe på med såpa och vatten, gled man ner hamnade man i lera, jag hade tur som bara klev ner i leran med fötterna och inte låg i den som vissa andra gjorde.
Station7- Sparka en boll och träffa en ribba fem ggr.

det var nollning på hög nivå! och det var inte så lätt som de låter, för stationerna låg i olika delar av hela norrköping. tror vi sprang över en mil. Observera att det var jag som fick känna på den döda och ruttna kräftan. jag började gråta. det är faktiskt det värsta djuret jag vet. och de lovade att de inte var något djur i den jävla påsen. jag har men för livet. det är ni nu ska tycka synd.

annnars var dagen rolig. helgen var också mycket trevlig, jag sammanfattar med lite bilder:





PUSS

lök

helluuuuuuu.
har haft fullt upp med skolan i några dagar nu, det har jag nu med. men slet mig i en minut för eran skull hehe. ja, vad har hänt då.. jag har sprungit 1 mil i jyttja med filippa när vi skulle orientera. jag har solat. bränt mig. åt kebab med julia idag. så. vad händer här framöver? imorgon ska jag och mina friends tillbringa kvällen i en hall och basta och grilla mm. hoppas på fint väder. idag var det nästan FÖR varmt. kunde inte andas. inte på orienteringen heller. tur att de regna och åska också. hörs imorrn!


bara för det får ni en snygg bild på mig och agnes.
pussssi


grillning

hej på er. skapligt fint väder det varit idag! var ute redan 11 och kollade lite på stan med alex, som även sov hos mig efter gårdagen. jag fick med mig lite brända mandlar och remmar, mums! träffade tjejerna en stund och sen drog jag hem för att ta en springtur med alex, välbehövligt efter all tårta igårrr. gårdagen var rolig, mycket folk och god mat och dans. jag och alex åkte hem vid halv två men mamma och de andra kom och ringde på och banka på dörren vid halv fem. tur att ja kunde somna om sen! bilder kommer sen när jag lagt in dom får kameran. snart ska jag iväg och äta mat med marija hos vp och hennes family. kyckling tror jag det var. great. senare får vi se vad som väntar.




fettfräsch


pussss

50-års fest

gårdagen spenderades med moa och filippa, vi åt gott och sen drog vi vidare till ida som hade 18-årsfest, mycket trevligt! idag har jag bakat tårtor för mamma ska ha fest ikväll, så ikväll står 50-års fest på schemat. tror det skulle bli runt 80 personer. jag känner inga men jag fick med mig alex så det ordnar sig! det är även marknad här nere på stan, ska nog ner och kolla en sväng.



filippa jag och moa.

pouss

when I get older

hej mina kära bloggläsare. har inte haft tid med er på ett tag men nu är de ledigt och ja e frrri. igår blev de en lugn kväll hos vickan med några tjejer. blev lite blött på vägen hem också, men jag fick trevligt nattbesök så de gör inget! så fort man öppnar porten ut till gatan känner man lukten från munkarna på stan, fyfaaan så gott de luktar. vill ha en. brända mandlar med. kom nyss hem från en blöt fotbollsträning och snart ska jag till min käre vän filippa för grillning och allmänt mys. imorgon ska mamma ha 50 års fest. ruligt. får va med och servera lite, gulligt av henne. ska även klippa mig imorgon. och baka tårta. ojojoj va mycket roligt jag har framför mig. hejdåå.

¨

pusspussspuss


pluggva

Hejjjj!
Helgen blev lugn med två fotbollsmatcher, skönt det med! Just nu har vi ett idrottsuppdrag som ska in på onsdag, som jag borde ha jobbat med idag. men som vanligt gör jag allt annat som man kan göra. fyy. nu är det bara en månad kvar tills sommarlovet, sen p&l, sen sommarjobb, sen pengar. soounds great! nej, idrottsuppgiften ropar på mig.



såhär känner vi oss nu.

pussssi

marris

kom nyss hem från en fotbollsmatch ute i de underbara vädret, men vi vann trots allt. ska snart äta lite och sen se vad kvällen har att erbjuda. ville bara säga att jag är lite stolt över min snygga vän marre som var på idolaudition idag i stockholm, riiiktigt modigt av henne faktiskt! hon är värd en bild.

 




puss


tuffa

gårdagen spenderades alltså med mina bästa med discobowling och goood mat. börjar likna pensionärer lite smått, men kul var det :):) resultatet kan ju diskuteras sen. lite snygga bilder:



tuffa brudar

bikinis







Dessa två fick jag med mig hem idag, gillar dem skarpt!
Nu blir de bowling, bilder kommer att tas :)

Ha en bra kväll allihopa


skolångest

tja bloggen.
sitter och skriver på min laborationsgrej, vi skulle göra ett hemexperiment. tror ni jag har gjort det? istället frågade jag de andra smarthuvena i min klass, och när några av dem är genier blir det alldeles utmärkt. va tiden går snabbt. imorgon är det redan fredag och vi har bara en lektion. slutar alltså vid lunch, vet att ni är avundsjuka mina vänner :):):) i helgen ska jag och vp discobowla, och sen tänkte vi gå på bio efter men vp tyckte det blev FÖR mycket pensionär. ni får se bilder sen. det får ni inte missa.




slänger upp en bild på mig och min käre låtsasbror som numera bor i halmstad. nu vet ni det också!

pussssss

svettig buss

gårdagen spenderades med mina bästa, och senare kollade jag på my sisters keeper med alex, sorlig men riktigt bra film. idag tog jag och filippa lite ledigt och gick istället och kollade på söders musikal och åt glass och kebab med bröd. det får man när man är ledig. senare skjutsade obs. jag hem filippa och senare vidare till valla, tänk så duktig jag har blivit på att köra. tillbaka till musikalen. den var helt okej. missuppfatta mig inte, den var rolig och underhållande. så, inga ledsna miner. time to sleep. bye ladies and fellas




jag och snyggfilippa efter 100 timmar i en svettig buss, men ack så glada (y)

clothes

Venustra Cap Sleeve Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM Jackline Shirt SEK 349, Vila - NELLY.COM
dessa två ska jag beställa, men först en trip till c&l för en fika/mat med tjejerna!

/ andrea

freedom

idag åkte vi elvatåget, det var riktigt skönt att sova ut kan jag lova er! vi fick även sluta tidigare eftersom det enda vi gjorde idag var att dansa flamenco. riktigt duktika var vi må jag säga. snart ska jag ut i solen med marre och lisa, och senare har jag träning, känns skönt att börja träna igen nu efter jag varit sjukt.



säger som julia, kan inte sluta nynna på denna: lyssna . vet att den funnits ett tag nu men blir på riktigt bra humör när jag hör den, och orginalet är också riktigt bra. lyssna och njut helt enkelt.
later people!

/ andrea


valborg

sitter hemma hos vickan med några tjejer, vi kollar på avatar och äter chips. det blev inget match-tittande, utan jag träffade marre ett tag ute i solen istället. sen övningskörde jag till vikis, och här sitter vi nu.
här kommer lite bilder från valborg, det blev inte så många eftersom vi hade så roligt att vi inte hann med att ta kort. dääni.
/ andrea

sunny

helloooo.
det blev alltså ännu en kväll ute hos claes, och det var minst lika trevligt ikväll. tack allihopa! jag sov kvar hos lisa, och imorse tog vi tjejer båten över och käkade. nu sitter jag här och har inte mycket för mig, ska nog kolla på värmbols match sen, det är ju riktigt fint väder idag. hooooppas det håller i sig nu! jag har även gjort? min deklaration och jag ska tydligen få tillbaka pengar, det behövs kan jag säga. nej nu ska jag gå till matchen.

pussssssssss

/ andrea

1 maj

tjabba!
vi spenderade kvällen igår ute på näset, först hos lisa, och sen drog vi vidare till claes. riktigt lyckad kväll! 1 maj idag, och det är nu våren ska vara här. komsiii. idag träffades vi tjejer och åt, var riktigt trött när jag kom hem, så jag har kollat på my sweet sixteen sen klockan två, sjukt vad bortskämda vissa är... vet inte vad kvällen har att erbjuda, men det visar sig!



/ andrea

RSS 2.0