tisdag

hej!
jag stannade hemma från skolan idag eftersom vi endast hade temadag om valet, kändes lite onödigt så jag hade istället lite sovmorgon. och dessutom städade(!) jag mitt rum, välbehövligt vill jag lova! sen lagade jag lite mat och har pluggat lite sen dess, har inte kommit så långt men känns ändå bra att säga att man har pluggat. tog även en tripp förbi mormor på en eftermiddagsfika, trevligttrevligt! jag vill ha min lön nununu, av allt jag tjänat ihop hela sommaren har jag nu 148 kvar. känns lite sådär vaaaa.



skulle va skönt med lite vinter nu, sådär -3 grader. perfekt!

pusssssssssss

boom

hallådär!
helgen har varit stressig men mycket trevligt. Fredagen spenderades ute på näset med mycket trevligt folk, muy bien. Nu slog mig tanken att jag nästa vecka ska sitta och ha ett samtal på spanska om en film vi sett, driiver hon med oss? Jag kan bara säga vad jag heter. Anywaay, på lördagen var det match som stod på schemat men vi förlorade dock, lite tråkigt sådär. Senare blev de tacomys och film. Och söndagen spenderades ute på golfrestaurangen, tur att min filippa jobbade med mig :) fick även lite trevligt sällskap där ute och på kvällen blev de skivstång. Konstigt nog har jag inte träningsverk.. det är faktiskt riktigt konstigt, har inte tränat armarna på år och dar! skolan tar kål på mig även om jag inte gör så mycket just nu, så kommer de bli förjävligt nästa vecka. Måste sluta skjuta upp allt hela tiden. skärpning!
nej, dags att plugga lite rättskunskap. får heller inte glömma att tillägna ännu ett inlägg till julia aka tuttspinn. nöjd?





pusssss&kraaaaam

bedtime

hejhopp!
Sitter här i sängen och tänkte sova nu, börjar bli dags. imorgon har vi bara en lektion, skönt! sen på kvällen vankas det kalas, klingar fint! helgen består som vanligt sen av match och jobb.. så ser alla mina helger ut. igår tränade jag för första gången på friskis&svettis, och där hade jag tänkt börja.. på söndag blir det skivstång, och jag hoppas även på att jag får träffa min finaste i helgen, de skulle sitta fint! sov gooottt






hej

i'm back. har inte haft tid att sitta här under sommaren, men nu när skolan är igång finns det inte så mycket annat att göra. idag har jag ätit med mickis, lisa och kajsa, och sen gick vi till teorikursen där vi var i två timmar. Där ska vi vara varje måndag i fyra veckor. nu är det inte långt kvar tills man blir vuxen, de känns bra! ja, vad mer finns de att säga. vill tillägna en rad till mina fina fotbollsvänner som är mina absolut trognaste läsare, ni är för bra! ´




you just gonna stand there and watch me burn


RSS 2.0