birthday

Hejdäär!
Ja, vad ska man säga, nu är man vuxen... känns fint! Dock så tror jag inte det kommer bli så stor skillnad men det känns bra att kunna göra vad man vill! Tack så mycket för alla gratulationer och presenter.
Jag fick en resa till italien, en resa till london, pengar, smycken, en morgonrock, och lite smått och gott! Har haft en bra dag och jag tror det kommer bli ännu bättre framöver! Har smällt i mig massa onyttigt nu ikväll så ligger och kan knappt röra sig, och då kanske det är lika bra att ta tag i lite plugg, så får det bli! PEACE



det var en gång

Min kära vän Petter berättade nyss om sin övningskörning idag: jag råkade köra typ 10 km/h under så lackade bilarna tydligen ur och körde om, så jag körde ner gasen och drog om dem i 150, rutan nere och skrikandes "OLE OLE OLE OLE WHOS YOUR DADDY". Och så var det massa fetton som gick aaaaassakta över övergånsställen, händer också alltid mig, då är det bara att ta fram megafonen och skrika RUN PIGGY RUN, och banka huvet i tutan.
Lite roligt på kvällskvisten sådär.


grow up

Kom hem från Calle för en stund sen där jag spenderade kvällen med lite vänner. Nu sitter jag och pluggar bilteori och dricker te - vuxenpoäng. På tal om det så fyller jag om några timmar, känns lite konstigt att bestämma allt helt plötsligt, men fan så sköönt!



Tuffa brudar från kholm

But you will always be my hero






söndag

Har lökat i sängen hela morgonen, dags att gå upp och få nått gjort snart kanske. Men älskar att ligga och dra mig, äta sen frukost och inte göra någonting. Jag tog nattbussen hem vid 1 från Stina igår och vi spelade snörugby, bastade och åt middag, sen kom det lite mer folk. Tack för det stina! Idag måste jag plugga, känns lite sådär.. men eftersom jag inte tagit tag i det under lovet är det dags nu. Har även bokat två resor nu i vår, så det är alltid något att se fram emot. Lovet har gått föör snabbt, men snart är det sommar så det är coollungt.



Lite bilder från igår

when i was young

Hejpa!
Igår åt vi middag och bakade en cheesecake som vi ska ha med oss till Stina. Sen spelade vi en plump omgång, jag har bara spelat det en gång så det gick inge vidare.. Nu har vi precis ätit frukost och ska fixa lite, för sen blir det snörugby i Hulta! Känns som man måste göra något sportigt på lovet, och vad passar då inte bättre än rugby?
Här är receptet till våran cheesecake, testa, den är perf! : KLICK
Hörs sen med lite bilder från Hulta.
Nyvakna och söta!

to feel you





Klicka på bilden för en skön

NOTHING CAN LAST FOREVER


Gammal bild

Vad roligt att det är så många som har hittat in till min blogg, tack vickan haha! Har precis lagat creps med vp efter ett spinningpass. Idag måste det pluggas, och imorgon vankas det partaj ute i hulta, låter finfint! Nu ska vi kila till vp för plugg, bastu och mat. Vi är lite smått fräscha och har inte duschat efter spinningen, så vi måste ta oss en sväng i bastun. (; PUSSSSS


IF I COULD

Hejdäär!
Sitter hemma hos julia med mina vänner, vi har spelat spel, lagat mat och haft det allmänt trevligt! Imorgon ska vi upp tidigt för ett spinnpass, måste ligga i nu när det är sportlov! Har fått i födelsedagspresent av min kära bror att åka till london i några dagar, så i maj åker vi iväg några stycken! Kan inte få en mycket bättre present från honom, speciellt inte när inte han fick något från mig när han fyllde haha. Blir mycket resande det här året!
Nu ska vi fortsätta våran sleep over! PEACE

Seger

Ligger i sängen med mickan efter en helkväll med poker och kotten tillsammans med calle och vp. Idag började jag med att fånga dagen, och det har börjat bra. Mickan och Alex skulle komma till Vp och ta med sig termosar, eftersom vi skulle sitta ute, men istället kom de med en termos och inga jävla termobyxor, så hela dagen fick vi höra deras tjat om att det var för kallt. idioter. puss




Från hajken idag haha

HAJK

Idag har jag vp, mikaela och alex bakat cupcakes och tog med oss oboy ute i solen och hajka lite. nu ska vi basta. haare!


Feels like I´m living

Gårdagen spenderades med halkan, träning och hos lisa.. Idag gick jag och mikaela upp skapligt för att träna och sen nu ikväll har vi varit på bio Sanctum, riktigt bra faktiskt. Ligger i vps sköna säng nu och ska snart sätta på ett avsnitt av Glee.
inte helt fel

Hej

Gårdagen var trevlig och jag fick en blombukett och en tröja som jag älskade redan innan jag fick den, tack! Får visa bild på den sen för jag glömde allt hos lisa, tacksamt jag vet. Vi åt mat och hade det allmänt trevligt, och sen stannade Filippa kvar och sov hos mig. Jag ska snart iväg och äta hos mormor och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.



puss

rockstar



Nu drar vi till Lisa! Ha en fin kväll

Det är en stjärna

Idag är det ingen vanlig dag, för det är bästa lisas födelsedag! Eftersom jag fyller nästa vecka så ska vi passa på att fira oss tillsammans. Så ikväll ska vi vara hos lisa och laga mat och ha det allmänt trevligt. Nu sitter jag hos mikaela, vi var här igår och bakade, tog en promenad och bara hade det bra. Nu ska vi ut och gå och sen blir det att övningsköra en stund, för jag ska på halkan på måndag. Ha en bra lördag! Det ska jag ha :)



Bild på lisa och mig för typ 2 och ett halvt år sedan. Åh vad jag saknar sommaren!

Jag kommer

Tränat, bastat, vp bredvid mig i sängen, fredag imorgon, lov.. ja, ni hör ju själva!



peace från oss

Broken

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli sju så jag kan dra mig till friskis och vara lite hurtig. Har precis ätit spenat och ägg, kan bli sugen på det någon gång om året, och nu var det dags. Hade bara en tretimmarslektion idag så jag sov till elva. Skönt! Imorgon är det fredag och jag har inga planer på vad som ska göras, men något hittar man alltid på. Dagarna går snabbare än vanligt och sommaren är snart här, åh vad jag längtar!! Vi håller på och bestämmer vilka kurser vi ska läsa i skolan, och det är inte lätt.. Känns som jag valt allt jag vill läsa men måste ändå lägga till flera andra kurser.. Ajaaaa, ska kolla igenom historian nu. PUssssssss
Mmmmmmmm, ser ni vad gott de ser ut

That´s all I really want

Hej där mina vänner! Kom hem från ett träningspass för en stund sen med fina vänner. Känner att det är lika tråkigt varje gång att ta sig dig, men guu så skönt det är efter! Var även på körskolan idag och fixa de sista sakerna till körkortet, ska bli riktigt skönt.. om jag nu klarar det! Endast två dagar kvar till lov och jag är klar med min sista uppgift, finfint! Hoppas lovet har något roligt att erbjuda, är så trött på att bara sitta inne hela dagarna. Lisa fyller 18, så jag hoppas det blir lite firande för henne i helgen! Ha de fiiiinT!


mössan fick åka på idag eftersom jag vaknade 15 minuter innan tåget gickk. bra

Born this way

Tänkte ta tag i bloggen igen faktiskt, eller kan inte lova för mycket. Men det känns som jag behöver göra det. Det är bara en inlämning kvar i skolan nu sen är det lov. muuuuuuy bien! Fyller även år om mindre än två veckor, känns lite spännande faktiskt. Har nyss tagit ett skönt bad och ska snart lägga mig och ta tag i historian som ska vara inlämnad på fredag. Tisdagar är lite smått jobbiga, då alla andra slutar 11 men jag slutar 5 för jag har spanska klockan 4, lite skön håltimma sådär! Ne, historia var det..



fina

TJA!

alla hjärtans dag. känns lite överskattat, men ändå en kul grej.. hade ingen att dela min hjärta-dag med, men ibland är det tur att man har vänner. Tillbringade kvällen med lite plugg tillsammans med trevligt sällskap och kladdkaka. Har även hunnit med att byta rum också, kände att det var på tiden. Är liite jobbigt att ha rum vägg i vägg med en bror som sitter uppe vid datan hela nätterna, och som dessutom har sällskap ibland heheheheee. Blev mycket mindre och mysigare och jag trivs som firren i vattnet. Nej, dags att sova. PEACEEE



allahjärtansdagschoklad

Why The World Is So Cold

Hejdär allesammans! Tänkte att det kanske är dags att ta tag i det här igen. Det händer väl inte speciellt mycket roliga saker just nu, men om en vecka är det sportlov och de känns fint.. vad annars. Ahh men det var väl typ det. Imorgon ska jag och några fina vänner till Filippa och ha en fin kväll. Idag är det fredag och jag är hemma för tåget gick inte och vi har ändå bara en lektion. Ska snart baka en cheese cake med morfar, finfint!

Puss o kraaaam


RSS 2.0