FUCK YOU

Tjeeeeeeenare bloggen!
Mycket har hänt sen sist, jag har tagit körkort, blivit sjuk, pluggat och varit på roadtrip. Nu sitter jag med Filippa och pluggar lite religion, vi ska snart gå och klippa oss, på tiden kan jag säga!  Livet rullar på, det är helg nu och snart är det lov. FINT!



Lateroooooo

Rubrik

Har precis kommit hem från Tallås musikal med Haza och Mickan, den var rätt bra faktiskt! Men ingenting slår våran, fast det var nog alla fina människor som gjorde det! På tal om det så saknar jag Tallåstiden, bästa tiden nååågonsin. Ska snart sätta på en film och poppa lite popcorn. Imorgon är vi lediga så det får bli en morgonträning med Julia och sen en trip till Örebro.

Det går inte alltid

Fan vad dagarna går snabbt, imorgon är det torsdag och då börjar vi inte så sent som halv två, och sen är vi lediga tills nästa onsdag, hur fint? Fredagen ska spenderas med en efterlängtad person och sen får vi se vad dagarna har att erbjuda. Nu efter ett träningspass med Mickan har jag lovat mig själv att ta tag i träningen ordentligt, så imorgon bär det av på en löprunda, om vädret tillåter vill säga. Det finns många ursäkter till att inte göra det. Vi tjejer i Norrköping har även börjat kolla lägenhet som vi vill flytta in i tills trean, det skulle vara huur skönt som helst, och kul dessutom. Nä, lite matte kanske!


peace

Ikväll blir livets första utgång, hur bra låter inte det? Ska bege mig till Lisa när jag är klar och sen blir det festligheter. Jag har haft fullt upp med plugg och annat, så har inte blivit så mycket tid här. Dock så hänger man vid face hela dagarna, men det är en annan femma. NÄÄÄÄ, UTGÅNG VARE!



RSS 2.0